Muut rakennus- ja siivouspalvelut

Tarjoamme työvoimaa mm. työmaiden, toimistojen ja kotien siivoukseen. Kauttamme saat myös työvoimaa tapahtuma-aluiden rakentamiseen ja kantotöihin.

Tilaa palvelut ottamalla meihin yhteyttä, niin sovitaan tarkemmat yksityiskohdat.

Työmaiden siivous
Staffing and recruiting services in Finland - Construction

Siivouspalvelut ja kantotyöt vaivattomasti nopealla aikataululla

Henkilöstövuokrauksen lisäksi voit tilata meiltä suoraan palveluita siivoukseen, rakentamiseen ja kantotöihin ympäri Suomea. Palvelut toteutetaan ja suunnitellaan projektikohtaisesti ottaen huomioon asiakkaan tarpeet sekä toivomukset.

Rakennus- ja toimistosiivous

Tuotamme rakennustyömaan loppusiivouksia ympäri Suomea. Rakennussiivous helpottaa kohteen käyttöönottoa ja luo terveellistä ja turvallista työympäristöä työmaalle.

Meiltä saa myös nopeasti siivouspalvelut toimistoihin ja muihin toimitiloihin. Puhtaassa ympäristössä viihtyvät niin työntekijät kuin asiakkaatkin. 

Koti- ja desinfiointisiivoukset

Säännöllinen kotisiivous suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Helpota arkeasi tilaamalla siivous meiltä. Laskutamme aina kahden tunnin tuntihinnan. Alk. 39,90€/h.

Tilojen ja pintojen desinfiointi suoritetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme desinfiointisiivousta kaikenlaisiin toimitiloihin, näin takaamme bakteeri- ja virusvapaan työympäristön.

Festarit

Olemme olleet mukana rakentamassa useita eri festarialueita, kuten Weekend festivaaleja ja Blockfesteja. 

Autamme tapahtumatuotannossa sekä hoidamme tapahtumien aikaisen siivouksen että jälkisiivouksen! Siisti ympäristö takaa onnistuneen tilaisuuden.

Työmaalogistiikka ja kantotyöt

Koordinoidulla työmaalogistiikalla varmistat työmaan turvallisuuden ja projektin sujuvuuden. Autamme asiakkaitamme kantotöissä sekä logistiikassa, jotta projektit etenevät kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Materiaalien hallinnalla lisäät työn sujuvuutta ja samalla ehkäiset työtapaturmia. 

Ota yhteyttä ja tilaa palvelut

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä: