Työnhaku vuokratyöntekijöille

Kauttamme voit saada uuden joustavan työpaikan hyvinkin nopeasti. Tutustu miksi hakea vuokratyöntekijäksi, jätä hakemus, ja olet askelta lähempänä uutta työnpaikkaa.

Työnhaku ravintola-alan vuokratyöntekijöille

Työllisty joustavasti erilaisiin työtehtäviin

RCCC Group Oy on suomalainen henkilöstövuokrauksen asiantuntija.

Kauttamme löydät parhaat rakennus-, logistiikka-, hotelli- ja ravintola-alan työpaikat. Töitä haetaan eri tyyppisiin ja pituisiin tehtäviin.

Miksi valita meidät?

  • Olemme vastuullinen ja luotettava toimija, joten kanssamme on turvallista toimia
  • Löydämme työnhakijoille sopivat ja innostavat työtehtävät
  • Takaamme työnhakijoille turvallisen työpaikan

Miksi valita vuokratyö?

Vuokratyö on hyvä mahdollisuus kerryttää kokemusta, kerätä lisätienestejä tai työllistyä täysipäiväisesti. Vuokratyö tarjoaa myös joustavuutta ja monenlaisia työsuhteita. Tarjoamme määräaikaisten ja osa-aikaisten työsuhteiden lisäksi myös sijaisuuksia.

Kenelle vuokratyö sopii?

Vuokratyö sopii oikeastaan kenelle tahansa, elämäntilanteesta riippumatta.

Vuokratyö antaa sinulle mahdollisuuden kerätä monipuolista työkokemusta ilman isompia sitoumuksia. Työkokemuksen lisäksi vuokratyöstä voi saada arvokkaita kontakteja ja verkostoja työelämään.

Jätä työhakemus

Hyvä työhakemus on selkeä, ytimekäs ja kohdennettu ja se vastaa työpaikkailmoituksessa ilmoitettuihin vaatimuksiin, sekä tuo esiin selvän kiinnostuksen ja motivaation työpaikasta. Hakemuksen ei tarvitse olla pitkä, sisällön laatuun ja perusasioihin keskittymällä olet huomattavasti lähempänä hyvää työhakemusta ja unelmiesi työpaikkaa.